ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το eFootball θα κυκλοφορήσει για αρχή ως demo

Η Konami απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις.

Ένα άτυπο Q&A πραγματοποιήθηκε στο twitter σχετικά με τον διάδοχο του Pro Evolution Soccer, ανάμεσα στο κοινό και στον επίσημο λογαριασμό του eFootball. Αρκετοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν αν η κυκλοφορία του παιχνιδιού στις αρχές του φθινοπώρου θα είναι απλά ένα demo, με την Konami να επιβεβαιώνει αυτή τη θεωρία. «Θέλουμε οι άνθρωποι να ασχοληθούν με το eFootball το συντομότερο δυνατό, οπότε θα ξεκινήσουμε με περιορισμένο αριθμό ομάδων αλλά και modes.»

Σύμφωνα με το roadmap του παιχνιδιού που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό, το παιχνίδι θα ξεκινήσει με τη δυνατότητα να παίξετε τοπικούς αγώνες με εννέα διαφορετικούς συλλόγους, ενώ θα υποστηρίζεται και cross-play μεταξύ γενεών (PS5 vs PS4, Xbox Series X|S vs Xbox One). Αργότερα μέσα στο Φθινόπωρο στο παιχνίδι θα προστεθεί η υποστήριξη για online πρωτάθλημα και μία λειτουργία παρόμοια με αυτή του myClub, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το όνομα του συγκεκριμένου mode. Επιπλέον σε αυτό το σημείο θα επιτραπούν οι αγώνες μεταξύ των παικτών του PlayStation, του Xbox και του Steam, μαζί με ένα σύστημα season pass.

Το χειμώνα η Konami σχεδιάζει να προσθέσει παίκτες IOS και Android σε αγώνες μεταξύ των υπόλοιπων platforms και θα ξεκινήσει μια σειρά από τουρνουά eSports. Απαντώντας σε διάφορες άλλες ερωτήσεις, η Konami γνωστοποίησε τα εξής:

  • Τα γραφικά της κονσόλας και των PC δεν θα υποβαθμίζονται όταν παίζετε με φορητές συσκευές.
  • Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει matchmaking φίλτρα, ώστε να μπορείτε να παίξετε ενάντια σε άτομο με παρόμοια πλατφόρμα.
  • Η λειτουργεία Master League θα προστεθεί στο μέλλον, ως επί πληρωμή DLC.
  • Το Edit mode και το Option files θα προστεθούν ως δωρεάν ενημέρωση σε PS5, PS4 και PC.
  • Στο παιχνίδι θα διαθέτει δωρεάν αλλά και επί πληρωμή «Match Passes», τα οποία θα επιτρέπουν στους παίκτες να αποκτήσουν συγκεκριμένους παίκτες, βάση τους αγώνες που έπαιξαν.

 Όπως αντιλαμβανόμαστε αλλά και σύμφωνα με τα όσα λέει η Konami, το eFootball θα είναι free-to-play, όμως στο παιχνίδι θα προστεθεί περιεχόμενο που θα κοστίζει.

Το eFootball αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές φθινοπώρου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Android και IOS στις αρχές φθινοπώρου.

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88