ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Sony εξαγοράζει και επίσημα τη Bluepoint Games

Η δημιουργός του Demon`s Souls remake είναι πλέον PlayStation Studio.

Επιτέλους είδαμε την επίσημη ανακοίνωση της εξαγοράς της Bluepoint από τη Sony, για την οποία είχε γίνει λόγος ξανά και ξανά.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους ήταν φυσικά η ανάπτυξη του Demon’s Souls remake για το launch lineup του PS5, μια κυκλοφορία που γνώρισε μεγάλη κριτική και εμπορική επιτυχία και προφανώς ζέστανε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις των δύο εταιρειών.

Στο παρελθόν, η Bluepoint μας έφερε ένα εντυπωσιακό remake του Shadow of the Colossus αποκλειστικά στο PS4 αλλά και την remastered συλλογή Uncharted: The Nathan Drake Collection.

{youtube}3OH977tutoE{/youtube}

 "Η Bluepoint έχει χτίσει ένα όνομα για τον εαυτό της δημιουργώντας μερικά από τα υψηλότερης ποιότητας remasters και remakes στη βιομηχανία", δήλωσε ο επικεφαλής της PlayStation Hermen Hulst. "Με καθένα από τα project της, η Bluepoint έχει ανεβάσει τον πήχη του console-defining οπτικού και gameplay τομέα, και η τεράστια εμπειρία του studio στην κατασκευή κόσμων και τη δημιουργία χαρακτήρων θα αποτελέσουν ένα μεγάλο "συν" για το μέλλον των PlayStation Studios ιδιοκτησιών."

Απρσοδόκητα, η Bluepoint δήλωσε σε συνέντευξή τη για την IGN, πως το project στο οποίο εργάζεται αυτή τη στιγμή αφορά "original content". Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή δεν αποκλείει την πιθανότητα να δουλεύουν σε περισσότερα από ένα projects παράλληλα, οπότε διόλου απίθανο να υπάρχει και κάποιο νέο remake στα σκαριά. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ενθουσιασμένοι για επερχόμενες ανακοινώσεις από το studio. 

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88