ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο project με multiplayer από την Insomniac Games

Σκύβει κεφάλι για νέο παιχνίδι.

Το αδιάκοπο έργο της Insomniac Games από τότε που εξαγοράστηκε από τη Sony εξακολουθεί να μην έχει τελειωμό. Μόλις παρέδωσε το Ratchet & Clank: Rift Apart, υποθέτουμε πως ήδη δουλεύει πάνω στο sequel του Spider-Man κι όμως φαίνεται πως δεν σταματά εκεί, τουλάχιστον αυτό μας δείχνει η νέα αγγελία εργασίας που δημοσίευσε το studio.

Με το παρακάτω tweet η Insomniac αναζητά άτομα για νέο project που απέκτησε απευθείας αρκετό ενδιαφέρον αφού φαίνεται πως θα συνδυάζει story elements με multiplayer gameplay. Προφανώς βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, για αυτό και ζητούν creative director που θα ηγηθεί της διαδικασίας, παρόλα αυτά το γεγονός το ότι θέλουν οπωσδήποτε και system designer για multiplayer, προδίδει το ότι αν το παιχνίδι δεν είναι εξ ολοκλήρου multiplayer θα διαθέτει στη χειρότερη έστω ένα mode πολλών παικτών.

Αν χρειάζεται να υποθέσουμε κάτι, εύκολη μαντεψιά θα ήταν η επιστροφή της σειράς Resistance, αλλά δεν αποκλείεται να πιάσει και κάποιο ολοκαίνουριο IP, βάσει των θέσεων στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση. Με τη φόρμα που έχει πάντως στη παρούσα φάση, οποιοσδήποτε θα της είχε άφθονη εμπιστοσύνη.

Δείτε επίσης το review μας για το Ratchet & Clank: Rift Apart.

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88