ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτο gameplay trailer για το South Park: Snow Day!

Αρχές του 2024 το release!

Είχαμε ακούσει το καλοκαίρι για το South Park: Snow Day, το 3D co-op παιχνίδι στο σύμπαν της πολύ αγαπημένης (και κάφρικης) animation σειράς. Τώρα πια έχουμε και τρέιλερ με πλάνα από το gameplay του τίτλου, όπως μας είχε υποσχεθεί η THQ. Όπως θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ο παίκτης είναι ένα νέο παιδί στη χιονισμένη πόλη του South Park και θα είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου με τους παίκτες να μάχονται εναντίον άλλων παιδιών του South Park, ενώ θα αποφεύγουν παγίδες και άλλους κινδύνους. Ο ρυθμός του φαίνεται όσο έντονη είναι και η βωμολοχία στο show, αλλά ακόμα είδαμε πολύ λίγα για να κρίνουμε.

Η σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει "Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι South Park έρχεται... σε 3D. Ελάτε μαζί με τον Cartman, τον Stan, τον Kyle και τον Kenny, σε τρισδιάστατη δόξα, για να γιορτάσετε την πιο μαγική μέρα στη ζωή κάθε μικρού παιδιού - μια μέρα χιονιού! Πάρτε μέχρι τρεις φίλους και πολεμήστε στους χιονισμένους δρόμους του South Park σε μια προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο και να απολαύσετε μια μέρα χωρίς σχολείο”.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024 για PC, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch και η τιμή του θα είναι 29,99€.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.