ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μαύρη έκδοση για το Pulse 3D Headset του PS5

Ακολουθεί την απόχρωση του χειριστηρίου.

Εντελώς μαύρη πλεύση αρχίζουν να παίρνουν σιγά-σιγά τα PS5 accessories, αφού μετά την κυκλοφορία της εντυπωσιακής και συγχρόνως κλασικής απόχρωσης midnight black του χειριστηρίου DualSense πλέον και τα ακουστικά του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσουν στην ίδια, κατάμαυρη απόχρωση με ματ επιφάνεια. Το σχετικό σχέδιο αποτελεί reference και φόρο τιμής στο κλασικό μονόχρωμο στυλ που είχαν οι προηγούμενες κονσόλες της Sony, εφόσον το PS5 αποτέλεσε την πρώτη δίχρωμη κονσόλα, που μάλιστα έχει σαν βάση το λευκό χρώμα.

{youtube}Ugvt8-b4bhs{/youtube}

Είναι προφανές πως η Sony θέλει να τεστάρει τα νερά και το αγοραστικό ενδιαφέρον των PlayStation fans, εφόσον μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο πως, αργά ή γρήγορα, θα κυκλοφορήσει και μία κατάμαυρη έκδοση του PS5, αφού όχι μόνο αποτελεί διακαή πόθο των fans, αλλά υπάρχουν χιλιάδες άτομα που έχουν σπεύσει να βάψουν την κονσόλα τους ή να αγοράσουν διαφορετικά καπάκια, ώστε να φέρουν ξανά τη μονοχρωμία στη ζωή τους.

Πηγή: PlayStation Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88