ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν 8 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες συγκέντρωσε για αρχή το XDefiant

Μέσα σε μία εβδομάδα μετά το release του.

Τρελά νούμερα καταγράφει το XDefiant, με το νέο free-to-play FPS της Ubisoft να ξεπερνάει τους 7.6 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας από την κυκλοφορία του. Το στατιστικό αυτό αποκάλυψε ο Tom Henderson του Insider Gaming, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο συγκεκριμένος αριθμός αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 8 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες μέχρι το τέλος της ημέρας.

Προηγουμένως, ο ίδιος είχε αναφέρει πως το XDefiant είχε μία άκρως ταχεία ανάπτυξη στους παίκτες, κάτι που το βοήθησε να γίνει το πρώτο παιχνίδι της Ubisoft που συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο μοναδικούς παίκτες μέσα σε μόλις δυόμιση ώρες. Μάλιστα, ο εσωτερικός στόχος ήταν το νέο αυτό game να μαζέψει 5 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, ένας στόχος που ξεπεράστηκε κατά πολύ και αρκετά νωρίτερα.

Φυσικά, ένα παιχνίδι που είναι δωρεάν μπορεί σχετικά εύκολα να προσεγγίσει γρήγορα κοινό, με το μεγάλο ζητούμενο να βρίσκεται στη συνέπεια που θα έχουν αυτοί οι παίκτες. Πάντως, το xDefiant τα πήγε καλά και σε ακόμα μία μέτρηση, καθώς τη Δευτέρα 27 Μαΐου κατάφερε να συγκεντρώσει 700.000 ταυτόχρονους παίκτες. Ένα νούμερο που θα ζήλευαν αρκετά online παιχνίδια εκεί έξω.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.