ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στον Kojima θα έδινε το παιχνίδι Mad Max ο George Miller

...αλλά ντρέπεται να του το ζητήσει!

Τα κολλητιλίκια ανάμεσα στον Hideo Kojima και τον George Miller είναι εδώ και καιρό φανερά, με πολύ πρόσφατη απόδειξη της συνεργασίας τους τη συμμετοχή του δεύτερου στο Death Stranding 2: On the Beach, χαρίζοντας την εμφάνισή του σε έναν νέο χαρακτήρα του παιχνιδιού. Ο Miller γιορτάζει αυτές τις μέρες την αναγνώριση του νέου του φιλμ, Furiosa: A Mad Max Saga, που έλαβε καταπληκτικές κριτικές και ανοίγεται σιγά-σιγά σε όλους τους κινηματογράφους παγκοσμίως. Ως οραματιστής του Mad Max σύμπαντος, ο Miller ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε ένα Mad Max βιντεοπαιχνίδι, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως μόνο σε χέρια αξιόπιστα όπως του Kojima θα ήθελε να ξαναδεί κάτι τέτοιο:

"Θα ήθελα (να υπάρξει νέο game) αν ας πούμε ο Kojima το αναλάμβανε... αλλά έχει τόσα φανταστικά πράγματα στο κεφάλι του που δεν θα του το ζητούσα ποτέ. Οπότε μόνο αν κάποιος σαν αυτόν το έπαιρνε πάνω του θα το δεχόμουν, γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω."

Στην ίδια όρθια συνέντευξη ο Miller έριξε πυρά προς το Mad Max game του 2015, κάτι που δεν άρεσε στα μέλη της Avalanche Studios.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.