ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα 5 καλύτερα games όλων των εποχών σύμφωνα με τον Cody Rhodes

Έχει γούστο ο μεγάλος σταρ του WWE!

Ο Cody Rhodes, το σύγχρονο μεγάλο πρόσωπο του κατς, συμμετείχε σε μίας κλασσικής δομής περιεχομένου του GQ Magazine, που βάζει διάφορες διασημότητες να μας μιλούν για 10 πράγματα χωρίς τα οποία "δεν μπορούν να ζήσουν". Ανάμεσα σε αυτά, ο διάσημος wrestler έβαλε ένα Nintendo Switch OLED, το οποίο ισχυρίζεται πως είναι απολύτως απαραίτητο για τον ίδιο.

Εξήγησε επίσης στην κάμερα πως συνήθως δεν βρίσκει χρόνο για να παίξει "ένα μεγάλο console game όπως το Elden Ring", κάτι στο οποίο τον διευκολύνει η SNES Collection του Nintendo Switch Online, που του δίνει γρήγορη πρόσβαση σε αγαπημένα του games όπως το Donkey Kong.

Λέγοντας αυτό, αξιοποίησε την ευκαιρία να μας μιλήσει για τα δικά του κορυφαία παιχνίδια ever, συνθέτοντας μία 5άδα που μας δείχνει ότι ο Cody Rhodes είναι ένας από εμάς:

  1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  2. Metal Gear Solid
  3. Red Dead Redemption 2
  4. Halo: Combat Evolved
  5. Ghost of Tsushima

Πέραν από την ποιότητα από την οποία ξεχειλίζει η λίστα του, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την τιμιότητά του, εφόσον ήταν ειλικρινής και δεν διάλεξε να αναφέρει ας πούμε κάποιο παιχνίδι WWE για να διαφημίσει το μέσο στο οποίο διαπρέπει, ούτε καν την τελευταία έκδοση αυτού, στην οποία βρέθηκε στο εξώφυλλο.

Εν τάχει, για το Ghost of Tsushima λέει πως του αρέσει η αφηγηματικότητα και η ιστορική ακρίβεια για την Ιαπωνία, το Halo ήταν για αυτόν το πρώτο FPS που του έκανε το πραγματικό κλικ, το Red Dead Redemption 2 τον συγκίνησε για την απεικόνιση της Αμερικής, ενώ τα Metal Gear Solid και Ocarina of Time χαρακτήρισε "εύκολες επιλογές".

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.