ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Assassin's Creed Shadows απέκτησε gameplay trailer

Αύριο το εκτενέστερο walkthrough.

Το πρώτο gameplay trailer για το νέο Assassin’s Creed έκανε την εμφάνιση του στο φετινό Xbox Showcase. Συντονιστείτε αύριο, 10 Ιουνίου, στις 10 μ.μ. για ένα gameplay walkthrough δεκατριών λεπτών στο Ubisoft Forward.

Τέλος οι εποχές που το Ghost of Tsushima ακολουθούσε τα χνάρια του Assassin’s Creed. Πλέον ο μαθητής έγινε δάσκαλος και το gameplay του Shadows το αποδεικνύει. Αντί για έναν μοναχικό ronin, στο Shadows χειρίζεσαι δύο χαρακτήρες. Η επιδέξια Assassin Naoe χρησιμοποιεί την ευκινησία της και τον shinobi εξοπλισμό της για να προσεγγίζει τους εχθρούς της σιωπηλά από το σκοτάδι. Αντίθετα, ο Yasuke, αληθινός ιστορικός πολεμιστής που στο παιχνίδι έχει το ρόλο του Samurai, στέκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους εχθρούς του χρησιμοποιώντας στιβαρές επιθέσεις και dodges. 

Για την ώρα, είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς πόσο παρόμοιο θα είναι το gameplay με εκείνο του Ghost of Tsushima, όμως το αυριανό walkthrough θα μας δώσει ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να δούμε την αληθινή ταυτότητα του Assassin's Creed Shadows.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...