ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεν ανταποκρίθηκε των προσδοκιών το reboot του Alone in the Dark

Ένας και ένας δυο, μου τα κάνατε π&υ%ά^α...

Δύο σχετικά πρόσφατους τίτλους της στοχοποίησε η Embracer Group με τα τελευταία της οικονομικά αποτελέσματα, κατηγορώντας τη δική τους εμπορική πορεία για την απόσταση που είχε από τους στόχους της το περασμένο τρίμηνο. Ο λόγος κατά βάση για το Alone in the Dark, το re-imagined survival-horror παιχνίδι με το cast από το πάνω ράφι, που δυστυχώς δεν κατάφερε να πιάσει τον επιθυμητό αριθμό πωλήσεων και ως αποτέλεσμα αντιμετωπίζεται σαν αποτυχία από τον εκδότη του και κάτοχο του IP. Η Pieces Interactive έβαλε τα δυνατά της για να επαναφέρει αυτό το classic ανάμεσα στα παιχνίδια τρόμου, οι μέτριες κριτικές όμως και το αμφιλεγόμενο marketing φαίνεται πως δεν το βοήθησαν να είναι επικερδές.

Την μπάλα πήρε και το Outcast: A New Beginning που επίσης δεν απέδωσε όπως θα ευελπιστούσαν στην THQ Nordic, αφήνοντάς το και αυτό με τη μοναδική ικανοποίηση των καλούτσικων user scores. Τα δυο τους βρέθηκαν στην ίδια πρόταση στη σχετική αναφορά ως εξηγήσεις του τι πήγε στραβά, κάτι που δεν ισχύει για τίτλους όπως τα Star Wars: Battlefront Classic Collection, South Park: Snow Day! και Tomb Raider I-III Remasted.

Το δυσάρεστο είναι πως με αυτή την εξέλιξη οτιδήποτε σχεδίαζε να κάνει η THQ με το Alone in the Dark μελλοντικά μάλλον θα παραγραφεί.

Σχετικά πιο ικανοποιητικό φάνηκε το παιχνίδι στον Λευτέρη μας, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο αναλυτικό μας review.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.