ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Day One κυκλοφορία στο Game Pass για το Call of Duty: Black Ops 6

Κίνηση "ρουά" από το Xbox για το μέλλον της υπηρεσίας του!

Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και αποδείχθηκε έτοιμη να δημοσιοποιηθεί στο κοινό. Το Xbox επιβεβαιώνει πως το Call of Duty: Black Ops 6, που πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως την παράλλη εβδομάδα, θα λανσαριστεί από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του στο Game Pass. Αυτό σημαίνει πως τόσο οι συνδρομητές του Xbox Game Pass όσο και αυτοί του PC Game Pass θα αποκτήσουν πρόσβαση στο επόμενο μεγάλο FPS της Activision χωρίς περαιτέρω κόστος όσο διατηρούν τη συνδρομή τους ενεργή. Αυτή είναι μία τεράστια "make or break" κίνηση από την πλευρά της Microsoft, εφόσον αποφασίζει να βάλει ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια του κόσμου στα συνδρομητικά πακέτα που προσφέρει, κάτι που φυσικά θα δοκιμάσει το πόσο μεγάλη αύξηση νέων χρηστών μπορεί να φέρει.

Καιρό τώρα ακούγεται πως τα παιχνίδια Call of Duty θα συνεχίσουν να πωλούνται κανονικά μέσω PlayStation, δίνοντας όμως την παραπάνω (θεωρητικά) πιο συμφέρουσα επιλογή για όσους προτιμήσουν να τα παίζουν συνδρομητικά. Αυτό που σίγουρα θα συμβεί -ειδικά μετά από αυτή την εξέλιξη- είναι η αύξηση τιμής των επιλογών του Game Pass, εφόσον η Microsoft θα "πατήσει" εύκολα πάνω στον day one ερχομό του Call of Duty και των παιχνιδιών των Activision και Blizzard για να δικαιολογήσει τη νέα κοστολόγηση των παροχών της προς τους παίκτες.

Υπενθυμίζουμε ξανά πως θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το Call of Duty: Black Ops 6 στην αυτόνομη παρουσίαση του παιχνιδιού αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.