ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Konami γιορτάζει τα γενέθλια του Yu-Gi-Oh! με μια collection για Switch και PC

Happy 25!

Μετά και τα πρόσφατα νέα πλάνα από το Silent Hill franchise στο State of Play της Τετάρτης, η Konami μέσα στο σαββατοκύριακο ανακοίνωσε και τη Yu-Gi-Oh! Early Days Collection για τα PC και το Nintendo Switch. Όσον αφορά τα Xbox και Playstation οικοσυστήματα δεν έγινε κάποια αναφορά για μεταγενέστερη κυκλοφορία.

Σε αυτή τη νοσταλγική συλλογή θα περιλαμβάνονται τίτλοι που κυκλοφόρησαν μέχρι και στο Game Boy Color(!) ενώ θα δούμε για πρώτη φορά και τίτλους που ήταν αποκλειστικοί στην Ιαπωνία, όπως το Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 4: Battle of Great Duelists και Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition: Stairway to the Destined Duel. Δυστυχώς, δεν έγιναν γνωστοί οι λοιποί τίτλοι που θα περιλαμβάνονται όπως ούτε και κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

Τέλος, φαίνεται πως το Yu-Gi-Oh! Duel Links θα λάβει και μια VR έκδοση αφού οι παίκτες που συντονίστηκαν το σαββαροκύριακο στο event Yu-Gi-Oh! Duel: Monsters The Legend of Duelist Quarter Century, μπόρεσαν να δουν για πρώτη φορά το αγαπημένο τους παιχνίδι καρτών να «ζωντανεύει» μέσω των φακών εικονικής πραγματικότητας.

Η Konami φαίνεται πως βάζει τέλος σε αυτούς τους άπειρους emulators που έχουν δημιουργηθεί ανά τα χρόνια, προσφέροντας στους φανς της native ports των αγαπημένων τους τίτλων.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.