ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κάπου στις 2 ώρες θα διαρκέσει το Xbox Games Showcase

Θα περιλαμβάνει 30 games.

Απέχουμε μόλις 3 ημέρες από το Xbox Games Showcase, με τον γνωστό δημοσιογράφο Jeff Grubb, του Giant Bomb, να αποκαλύπτει τα όσα ξέρει μέχρι τώρα για το event. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να κάνει κάποιο μεγάλο spoil, αλλά από όσα έχει ακούσει το showcase θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, ενώ θα περιλαμβάνει κάπου στα 30 παιχνίδια.

Μάλιστα, 5 εξ αυτών θα είναι παιχνίδια για τα οποία δεν έχουμε ακούσει κάτι μέχρι σήμερα, ενώ για πρώτη φορά σε showcase της Microsoft θα συμπεριληφθούν τα games της Activision Blizzard. Επιπλέον, έχει ακουστεί έντονα πως θα προβληθούν τα Perfect Dark, Gears 6 και κάποιο Dragon Age, όχι όμως το Dreadwolf που ίσως θα περιμέναμε οι περισσότεροι. 

Ως δεδομένο πλέον θεωρούμε πως η Microsoft θα δώσει επιτελούς τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών που έχει ανακοινώσει πως θα έρθουν εντός του έτους. Μερικά από αυτά είναι τα Call of Duty: Black Ops 6, Avowed, Microsoft Flight Simulator 2024, Indiana Jones and the Great Circle, αλλά και το DLC του Starfield, Shattered Space.

Να υπενθυμίσουμε πως το Xbox Games Showcase θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Ιουνίου στις 8:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.