ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Οι Raven και Azucena θα είναι στο αρχικό ρόστερ

Από το Περού η νέα μαχήτρια με αγάπη στον καφέ.

Το Tekken 8 δεν θα μπορούσε να λείπει από μία διοργάνωση όπως το EVO, στο οποίο παρίστανται τα πιο γνωστά και κορυφαία fighting games. Ειδικά το Tekken 8 ως κομμάτι μίας ιστορικής για το είδος σειράς και ως πολύ επίκαιρη περίπτωση όφειλε να έχει την τιμητική του, με τον Harada να μας προσφέρει διπλό δωράκι, όσον αφορά στο ρόστερ χαρακτήρων του παιχνιδιού.

 Ο δημιουργός του Tekken και director του Tekken 8 εμφανίστηκε επί σκηνής και έδωσε σινιάλο για να δούμε τα trailers των Raven και Azucena, με τον πρώτο να επιστρέφει μετά το Tekken 6 και τη δεύτερη να είναι ολοκαίνουρια προσθήκη στο σύμπαν που έχει το King of Iron Fist Tournament στο επίκεντρο.

Μετά την απουσία του, λοιπόν, από το Tekken 7 ο Raven έρχεται πολύ πιο προπονημένος και μπλέκει τις γνώσεις του στο ninjutsu με ισχυρά χτυπήματα για να κατατροπώσει τους αντιπάλους του. Είναι φυσικά από τις πιο ninja περιπτώσεις ανάμεσα στους Tekken χαρακτήρες, ενώ πολλοί θα τον θυμούνται για το πόσο εσφαλμένα δήλωσε το «Heihachi Mishima is dead» στο intro του Tekken 5.

Πάμε στη νεαρή Azucena τώρα, που η Bandai Namco μας περιγράφει ως «Βασίλισσα του Καφέ». Εν γένει, μπροστά μας έχουμε μία Περουβιανή αθλήτρια του MMA, το γένος Ortiz, που μπαίνει στη νεότερη εκδοχή του προαναφερθέντος τουρνουά για να διαφημίσει την επιχείρησή της. Ο τρόπος που αλλάζε στάσεις και χρησιμοποιεί αποφυγές φαίνεται πως θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα του ελέγχου της σε ένα 3D fighting game όπως είναι το Tekken 8.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη περίοδος κυκλοφορίας για το Tekken 8, όμως καταφέραμε να παίξουμε τη δοκιμαστική του έκδοση και σας έχουμε μία πρώτη γνώμη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.